HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Express Titels: binnen een week actuele titels in huis
28-01-2011
Vanaf 1 februari 2011 kunnen langverwachte titels of nieuw werk van bekende auteurs sneller dan ooit in de bibliotheek liggen. NBD/Biblion introduceert dan de nieuwe service Express Titels: elke week worden 30 nieuwe titels aangeboden, die veelal op voorinschrijving besteld kunnen worden. Deze kunnen binnen een week bij de bibliotheek op de plank staan.
NBD/Biblion gaat wekelijks een nieuwsbrief versturen, waarin per keer maximaal 30 titels worden aangeboden, die dezelfde week uitkomen of een releasedatum in de toekomst hebben. Deze titels kunnen direct worden besteld en worden, naar keuze, verstuurd per landelijk transport, koerier of post. De titels worden, ingewerkt en klaargemaakt voor bibliotheekgebruik, binnen een week geleverd.
Op deze manier kunnen bibliotheken hun leden altijd een actueel aanbod van ingewerkte boeken presenteren. NBD/Biblion denkt hiermee een belangrijke stap te zetten in de flexibilisering van het aanbod en de bestelmethode om bibliotheken beter te kunnen ondersteunen in deze tijden van bezuinigingen. Daartoe heeft het bedrijf programmatuur aangepast of nieuw gebouwd, de productie in de binderij op de nieuwe service ingesteld en wijzigingen doorgevoerd in het transport en de facturering.
Meer informatie over Express Titels vindt u op de website van NBD/Biblion.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie