HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Samenwerking Cubiss en Bibliotheekhuis krijgt vorm
27-01-2011
De samenwerking tussen Cubiss en Bibliotheekhuis Limburg krijgt verder vorm, zo meldt Cubiss op haar site. Sinds eind 2010 hebben Bibliotheekhuis Limburg en Cubiss een samenwerkingsverband. Doelstellingen van dit samenwerkingsverband zijn onder meer het versterken van elkaars organisaties en daar waar mogelijk efficiency behalen.
Sinds de eerste week van januari vangen de Bicat-helpdesken van Bibliotheekhuis en Cubiss elkaar op indien nodig. In voorkomende gevallen kunnen medewerkers van Bibliotheekhuis en Cubiss zowel de Brabantse als de Limburgse Bicat-gebruikers te woord staan en helpen bij problemen. Op het gebied van kantoorautomatisering en projectadministratie werkt Bibliotheekhuis nu net als Cubiss met Afas Profit. Op die manier kunnen beide organisaties hun projectadministratie optimaal op elkaar afstemmen. Daarnaast wordt er op een aantal inhoudelijke projecten gezamenlijk opgetrokken. Zo werken adviseurs van beide organisaties gezamenlijk aan projecten als Kennismanagement, Biebsearch, Gastlenen en Retail. De verwachting is dat er in het eerste halfjaar van 2011 een aantal projecten voor Limburgse bibliotheken in gezamenlijkheid zullen worden opgepakt.

Lees meer over de samenwerking tussen Cubiss en Bibliotheekhuis Limburg in een interview in Bibliotheekblad 1, 2011 met directeur Jeroen Seeverens van Bibliotheekhuis Limburg.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie