HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek.nl maakt planning implementatie
31-01-2011
De stichting Bibliotheek.nl is in januari begonnen met het opstellen van een implementatiedraaiboek voor de aansluiting van bibliotheken op de White label website-infrastructuur (WLWI), de Nationale Bibliotheek Catalogus (NBC) en het Datawarehouse (DWH).
In dit draaiboek worden de resultaten verwerkt van de intakegesprekken die Bibliotheek.nl van juni tot oktober 2010 met bibliotheken gevoerd heeft. Welke bibliotheken dat waren, kon worden gevolgd op de twitterpagina van accountmanager Naomi Deegenaars. Ook de startgesprekken die met PSO’s in november en december 2010 gevoerd zijn worden erin verwerkt.

Het draaiboek beschrijft de vervolgactiviteiten, wie ze uitvoert (PSO’s, bibliotheken, Bibliotheek.nl) en wanneer. Bibliotheek.nl verwacht het draaiboek in februari te kunnen publiceren op haar website. Daarna wordt er ook een planning gemaakt.
Die vervolgactiviteiten moeten leiden tot een implementatiedraaiboek per bibliotheek. Dit komt er in ieder geval voor de bibliotheken die in 2010 voor het jaar 2011 implementatiesubsidie van OCW hebben ontvangen. In zo'n draaiboek staat hoe lang de implementatie bij de desbetreffende bibliotheek gaat duren en wat de te verwachten organisatorische en financiële consequenties zijn.
Meer op de website van Bibliotheek.nl.Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie