HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Subsidie dienstverlening leesgehandicapten
02-02-2011
Het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken (SIOB) meldt dat het ook dit jaar mogelijk is een subsidieaanvraag in te dienen om dienstverlening aan leesgehandicapten op te zetten of uit te breiden. Aanvragen kan tot 1 april 2011 met het model-formulier dat op de website van het SIOB te vinden is. Ook de subsidievoorwaarden zijn op de SIOB-site te vinden.
De subsidies worden uitbetaald in volgorde van binnenkomst tot het plafond is bereikt van het budget. De subsidies zijn zowel voor basisbibliotheken als Provinciale Service Organisaties. Per vestiging kan men slechts een maal voor een subsidie in aanmerking komen. Als voor een vestiging dus in de afgelopen jaren al een subsidie is ontvangen, is het niet mogelijk opnieuw subsidie aan te vragen.

SIOB maakt echter het voorbehoud dat de begroting voor Aangepast Lezen, die bij het ministerie is ingediend en waar deze subsidie deel van uitmaakt, nog niet officieel goedgekeurd is.Print deze pagina

Reacties op dit artikel (2)

Bibliotheek Venlo, Ben Janssen
2-2-2011 15:21
Aan welke producten en / of diensten mag ik denken. Media of ook leeshulpmiddelen (hardware)?
Bart Janssen
6-2-2011 11:36
Ik kan hier helaas geen antwoord op geven, maar iemand van het SIOB of het Loket aangepast-lezen http://www.aangepast-lezen.nl/) (waarschijnlijk wel, vermoed ik.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie