HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Mediawijzer.net vernieuwt website met zoekfunctionaliteiten
02-03-2011
Per 1 maart heeft Mediawijzer haar website uitgebreid met nieuwe zoekfunctionaliteiten die tot stand zijn gebracht dankzij een koppeling met de G!DS-database.
Door de koppeling met G!IDS, de digitale sociale- en culturele kaart van Nederland, is het mogelijk om de initiatieven van de netwerkpartners van Mediawijzer.net beter vindbaar te maken. In de nieuwe catalogus kan men zoeken op mediawijze producten en diensten, zoals workshops, congressen, lesmateriaal en projecten van inmiddels meer dan 400 aangesloten partners. Ook het partneroverzicht is verbeterd met behulp van de G!DS-database. Op deze manier kunnen netwerkpartners en bezoekers van de website op een snelle en toegankelijke manier met elkaar in contact komen.

Een extra voordeel van de nieuwe functionaliteit is dat gegevens die lokaal worden ingevoerd direct in het hele land beschikbaar zijn, niet alleen op Mediawijzer.net, maar ook op andere relevante websites zoals www.cultuurutrecht.nl en www.kiezenvoorjeugd.nl, zo stelt Mediawijzer.Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie