HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuw bestuur Vereniging Limburgse Bibliotheken
15-06-2011
Onlangs heeft het bestuur dat de Vereniging Limburgse Bibliotheken (VLB) sinds haar oprichting heeft geleid, het stokje overgedragen aan een volledig nieuw bestuur. Sinds eind mei is Carin Klompen, directeur van Centre Céramique, de nieuwe voorzitter van de VLB.
Nieuw bestuur Vereniging Limburgse Bibliotheken
Klompen is de opvolger van Gabby Vijgen, directeur Bibliotheek Kerkrade. Liesbeth Vogelaar van Bibliocenter is tegelijkertijd aangetreden als opvolger van Bep Smeets van Biblionova en is de nieuwe secretaris.
Vincent Freriks van De Bibliotheek Maas& Peel is al vanaf januari de penningmeester, na het stokje te hebben overgenomen van Jos Saes van Bibliorura.

De Vereniging Limburgse Bibliotheken is het directieoverleg van alle Limburgse bibliotheken. De vereniging is partner van Bibliotheekhuis Limburg in het provinciale bibliotheeknetwerk.  
Gabby Vijgen, Bep Smeets en Jos Saes hebben zich als bestuurslid vanaf de oprichting in 2007 ingezet om de samenhang en kwaliteit van het Limburgs bibliotheekwerk te vergroten. Het nieuwe bestuur wil deze lijn doorzetten en de samenwerking met het Bibliotheekhuis en haar nieuwe directie, in de persoon van Jeroen Seeverens, verder intensiveren, zo laat de VLB weten.

Zie hier voor de website van de VLB.Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie