HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Biebsearch genomineerd voor Nationale ICT~Award
15-06-2011
Biebsearch is in de race voor een Nationale ICT~Award.  Biebsearch is genomineerd in de categorie ICT~Office Innovatie Award.
De overige genomineerden in deze categorie zijn Logica CiMS en YP Telemetrie. De winnaar wordt op 23 juni bekendgemaakt.

ICT~Office is de branchevereniging van 550 IT, telecom-, internet- en officebedrijven in Nederland. Met het toekennen van de jaarlijkse Innovatie Award wil ICT~Office personen of organisaties belonen die versnelling in een regio of sector realiseren. De jury, bestaande uit gezaghebbende sleutelspelers uit de ICT-branche, kijken daarbij vooral naar de mate van innovatiekracht, visie, toegevoegde waarde voor het ICT bedrijfsleven, samenwerking met partners en bijdrage aan de zichtbaarheid van ICT in innovaties.

De Nationale ICT~Awards worden dit jaar voor de elfde keer uitgereikt. Het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie treedt op als partner van de Nationale ICT~Awards. Dit jaar worden er naast de genoemde Innovatie Award ook awards uitgedeeld in de categorieën Aanbesteding en Milieu.

Biebsearch wordt door  ICT~Office beschreven als 'een kruisbestuiving tussen de wereld van onderwijs en bibliotheek.' 'De mogelijkheden van het project zijn talrijk. Zo kan de bibliotheek al haar digitale diensten rechtstreeks onderbrengen in de digitale leeromgeving van de scholieren,' aldus ICT~Office.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie