HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
'Badbieb' van Bibliotheek Markiezaat in Dinteloord en Steenbergen
07-07-2011
Naast de Strandbieb is er nu ook de zogeheten 'Badbieb'.  De Badbieb is het resultaat van een samenwerking tussen Bibliotheek Het Markiezaat en de zwembaden van Dinteloord (Aquadintel) en Steenbergen (De Meermin).
'Badbieb' van Bibliotheek Markiezaat in Dinteloord en Steenbergen
Tot 4 september is de bieb aanwezig op het zwembad.  Langs het bad richt de bibliotheek een boekenrek in, waar badgasten een boek uit kunnen pakken, op de zonweide lezen en daarna weer terugleggen.

De bibliotheek en de zwembaden werken ook samen voor wat betreft verschillende voordeelaanbiedingen en acties. Zo komt er op woensdagmiddagen een medewerker van de bibliotheek voorlezen op de zwembaden. Op de dagen dat De Meermin (maandag) en Aquadintel (donderdag) dicht zijn, kunnen er in de bibliotheekvestigingen in Dinteloord en Steenbergen twee films of nieuwe boeken geleend worden voor de prijs van één. Bij inlevering van een volle tienbadenkaart kan in de biblliotheek gratis een dvd of toptitel geleend worden.
Verder zijn er nog de 'Badbon', een waardebon die men krijgt als men voor 4 september lid wordt van de Bibliotheek Dinteloord of Steenbrgen en die goed is voor een dagje gratis toegang tot het zwembad in Steenbergen of Dinteloord, en de 'BadBiebBoekkaart', een volle stempelkaart van de bibliotheek die goed is voor een gratis tweede dagkaart van het zwembad.
Het zwembadseizoen zal op 27 augustus worden afgesloten met het Boekenwaterbal.

Voor een overzicht van alle acties en activiteiten in het kader van de samenwerking tussen bibliotheek en zwembaden, zie de website van Bibliotheek Het Markiezaat.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie