HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Hans Veen en Jacques Malschaert per 1 september interim-directeur Bibliotheek Eindhoven
15-07-2011
Per 1 september a.s. zullen Hans Veen en Jacques Malschaert op interim basis aantreden als duo-directeur van de Bibliotheek Eindhoven ter opvolging van Thijs Torreman, zo meldt de Bibliotheek Eindhoven vandaag.
Hans Veen en Jacques Malschaert hebben beiden veel ervaring als directeur in het publieke domein onder andere van theaters, bibliotheken en andere culturele instellingen. Ze zijn nu werkzaam bij ACTA-Advies. Hans Veen was al eerder (van 2002-2007) directeur van de Bibliotheek Eindhoven.

De opdracht is om op korte termijn uitvoering te geven aan de nieuwe financiële kaders zoals vastgesteld door de gemeenteraad, richting te geven aan de 'Bibliotheek van de Toekomst' en een opstart te maken met de werving van de nieuwe directeur/bestuurder van de Bibliotheek Eindhoven/de Krabbedans. De opdracht geldt voor 6 maanden, zo meldt Bibliotheek Eindhoven op haar website.

Hans Veen zal zich richten op de externe contacten en doorontwikkeling van de visie. Jacques Malchaert werkt aan de interne bedrijfsvoering. De samenwerking met de Krabbedans wordt in dit proces meegenomen.

Zoals eerder gemeld stapte Thijs Torreman op omdat hij zich niet kon verenigen met de door de gemeente opgelegde bezuiniging van 3 miljoen.Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie