LibrarySchool organiseert bibliobustour Buchmesse
09-09-2011
De bibliobustour naar de Frankfurter Buchmesse wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door de LibrarySchool.
Van 12 tot 16 oktober wordt de Buchmesse 2011 gehouden, met als eregast IJsland en als thema Neuse Denken. Traditiegetrouw wordt er voor de bibliotheekwereld een bibliobustour georganiseerd. Organisator LibrarySchool biedt een programma aan waarbij de museumwereld de inspiratie vormt: tijdens de heenreis wordt het ‘kunstlandschap van Museuminsel Hombroich bekeken, in Frankfurt wordt op de laatste dag van de reis aan de Museumsufer ‘de kunst afgekeken’. En uiteraard wordt de Buchmesse bezocht. Mee op reis gaan de ontwerpers Lotte van Wulfften Palthe en Florian de Visser, afgestudeerden aan de Eindhovense Design Academy. Zie hier voor meer informatie.

De bibliobutour, die mede mogelijk gemaakt wordt door NBD/Biblion, vindt plaats van 12 tot en met 14 oktober, inschrijven is mogelijk tot 22 september.