HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Stuurgroep e-books en GAU praten 16 augustus verder
12-08-2011
'Het was een open en constructief gesprek met duidelijk de wederzijdse intentie om verder te komen. Het vervolggesprek is al a.s. dinsdag!'

Dat is het antwoord van Hans van Velzen, voorzitter van de Stuurgroep e-books openbare bibliotheken, op de vraag hoe het op 11 augustus gehouden gesprek met de Groep Algemene Uitgevers (GAU) verlopen is.
Zoals eerder werd bericht wil de Stuurgroep e-books graag met de uitgevers tot overeenstemming komen over een gezamenlijk pilotproject met e-books.

De Stuurgroep e-books bestaat uit Hans van Velzen (OBA en VOB-inkoopcommissie), Lotte Sluyser (Bibliotheek Haarlem e.o. en inkoopcommissie), Diederik van Leeuwen (Bibliotheek.nl en inkoopcommissie), Coen van Hoogdalem (commissiesecretaris VOB), Marian Pater (programmamanager SIOB) en Clementine Bevers (Bibliotheek.nl en secretaris Stuurgroep) .

Het doel van de Stuurgroep is: Het verwerven van een strategische positie voor openbare bibliotheken in de markt voor e-books waardoor de gebruiksmogelijkheden voor bibliotheekleden en de sterke maatschappelijke positie van de bibliotheken nu en in de toekomst gewaarborgd blijven.Print deze pagina

Reacties op dit artikel (2)

Floris Kolvenbach
12-8-2011 16:00
Heerlijk die open en constructieve gesprekken.
Ga zo door!
In De Beeldbibliotheek wordt ook een steentje bijgedragen: meer dan 2.000 filmclips en meer dan 3,000 ebooks en meer dan 11.000 illustraties op een tijdlijn van 1894 tot heden.
Floris Kolvenbach
12-8-2011 16:10
www.beeldbibliotheek.nl

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie