HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Duo vormt interim-directie Bibliotheek Eindhoven en de Krabbedans
26-08-2011
Sinds 23 augustus voeren Hans Veen en Bert Brouwer de directie over de Bibliotheek Eindhoven en de Krabbedans. Zij vullen ad interim de vacature op die ontstaan is door het vertrek van Thijs Torreman.
Veen en Brouwer zijn aangesteld voor een periode van zes maanden. In dit tijdsbestek zullen zij zich met name buigen over de nieuwe koers van de Bibliotheek Eindhoven en het doorvoeren van een nieuwe organisatiestructuur. Brouwer beschikt over ruime ervaring als interim-manager bij non-profit organisaties en is net als Hans Veen verbonden aan ACTA-Advies uit Amersfoort, zo bericht de Bibliotheek Eindhoven op haar website.

Beide interim-directeuren voeren sinds 17 augustus oriënterende gesprekken met medewerkers, gemeente en andere belanghebbende partijen en zullen op korte termijn komen met een visie op de toekomstige organisatie.

Eerder werd bericht dat Jacques Malschaert deel zou uitmaken van de interim-directie. Hij is echter per 1 september aangesteld als directeur van de Bibliotheekservice Fryslân en niet meer werkzaam bij Acta.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie