HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Oosterschelde verkoopt cadeaubonnen voor abonnement
23-11-2011
De onbeperkt geldige cadeaubonnen zijn vanaf aanstaande maandag verkrijgbaar.
Vanaf maandag 28 november zijn in alle vestigingen van BibliOosterschelde cadeaubonnen te koop voor elk gewenst jaarabonnement. De cadeaubon zit in een feestelijke geschenkverpakking en is bij elke vestiging te kopen en in te wisselen.

Andjenie Hanoeman, stafmedewerker public relations van de Bibliotheek Oosterschelde: ‘Op deze manier willen wij leden die enthousiast zijn over hun lidmaatschap een kans geven om een ander blij te maken met een bibliotheekabbonement. Daarnaast krijgt degene die de bon cadeau geeft een mooie tas cadeau. Wij vinden dit een unieke manier om iemand te verrassen met een originele bibliotheekbon. Vooral in deze periode van het jaar is het moeilijk een uniek cadeau te vinden. Wie zou het niet leuk vinden om één jaar lang toegang te krijgen tot een wereld met meer dan één miljoen (luister)boeken, tijdschriften, cd's en dvd's? De Bibliotheek Oosterschelde is de eerste Bibliotheek in Zeeland die deze bonnen verkoopt.’

De bonnen zijn te koop in alle vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde en zijn onbeperkt geldig. De bon kan uitsluitend gebruikt worden voor een (nieuw) abonnement en niet worden ingewisseld voor contant geld.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie