HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Digitale Scheurkalender voor Brabantse bibliotheken
25-11-2011
Een widget als alternatief voor de papieren scheurkalender.
De widget ‘Digitale Scheurkalender’ is een digitale variant op bekende papieren scheurkalender. De widget kan geplaatst worden op de homepage van de bibliotheek en geeft 365 dagen per jaar dagelijks een tip, zo bericht de Brabantse Netwerk Bibliotheek. De kalender wordt gevuld door een vaste redactie zetelend in de Bibliotheek Breda en Theek 5.

Iedere basisbibliotheek heeft de mogelijkheid het standaard advies te vervangen door een lokaal advies, om zo extra aandacht te geven aan specifieke onderwerpen, activiteiten of acties in het eigen werkgebied. De widget kan ingezet worden ter promotie van de bibliotheek via de eigen nieuwsbrief of naar samenwerkingspartners.

De widget is gratis beschikbaar voor op de homepage van de Brabantse bibliotheken, inclusief instructies van Cubiss over de plaatsing. Het plaatsen dient te gebeuren in de periode van 5 december t/m 30 december. In deze periode verlenen adviseurs van Cubiss hulp bij de implementatie.

Vanaf Sinterklaas is de widget voor alle Brabantse bibliotheken beschikbaar. Een evaluatie zal mettertijd uitwijzen of de digitale scheurkalender ook in 2013 beschikbaar zal zijn. Inlichtingen worden verschaft door Marieke Hezemans van Cubiss.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie