HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe bibliotheek Tegelen geopend
17-01-2012
Op 12 januari is de officiële opening verricht van het nieuwe gebouw van Bibliotheek Tegelen, een vestiging van de Bibliotheek Venlo.
Het nieuwe onderkomen van de Bibliotheek Tegelen is ondergebracht in het voormalige pand van 'Sport 2000' aan de Kerkstraat in hartje Tegelen. De vestiging is officieus al op 15 december vorig jaar in gebruik genomen.

Nieuw in vergelijking met het vorige onderkomen is dat er een wifi-netwerk is aangelegd. 'Dit betekent dat bezoekers met hun eigen laptop, smartphone of tablet pc kunnen inloggen en in de bibliotheek gratis kunnen internetten. Zo proberen we de bibliotheek nog interessanter te maken,' aldus directeur Helmy Laumans van Bibliotheek Venlo op de website van de bibliotheek.
Laumans: ''De verhuizing is aangegrepen om, net zoals in Blerick, het retailconcept toe te passen. De winkelformule zorgt ervoor dat onze materialen aantrekkelijker en zoveel mogelijk frontaal worden gepresenteerd. De reacties in Blerick zijn zeer positief over de "nieuwe bibliotheek", vandaar dat we dit ook in Tegelen hebben ingevoerd.'


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie