HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Zwolle en Hogeschool Artez werken samen met aanbod bladmuziek
02-02-2012
Bibliotheek Zwolle en Hogeschool Artez stemmen hun dienstverlening op het gebied van bladmuziek op elkaar af, waarmee leden van de Zwolse bibliotheek toegang krijgen tot een nog ruimer aanbod.
Bibliotheek Zwolle Centrum bezit ruim 5000 stuks bladmuziek voor allerlei instrumenten. De collectie bestaat voor een groot deel uit popmuziek in brede zin: diverse soorten populaire muziek, songbooks, jazz, blues en wereldmuziek. Daarnaast heeft de bibliotheek een collectie klassieke bladmuziek, vooral voor de eerste vier leerjaren – voor jeugd en volwassenen.

Hogeschool ArtEZ heeft voor de opleidingen van het conservatorium ongeveer 14.000 stuks (klassieke) bladmuziek. Sinds dit jaar is het voor de leden van Bibliotheek Zwolle mogelijk om met korting een abonnement bij ArtEZ te nemen, waarmee ze toegang krijgen tot nog meer klassieke bladmuziek, zo meldt Bibliotheek Zwolle.

Dit gehele jaar kunnen bibliotheekleden goedkoop kennismaken met de collectie van ArtEZ. Normaal kost een buitenledenabonnement van ArtEZ 20 euro, maar dit jaar krijgen leden van Bibliotheek Zwolle 10 euro retour.Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie