HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Heinkenszand heeft eerste Zeeuwse formulebibliotheek
02-03-2012
Morgen kan in de Heinkenszand worden kennisgemaakt met de eerste vestiging van de Bibliotheek Oosterschelde die als formulebibliotheek opereert.
De Bibliotheek Heinkenszand houdt morgen van 13.00 tot 16.00 open huis om leden en andere belangstellenden te laten kennismaken met de nieuwe inrichting en het nieuwe bibliotheekconcept, dat ontwikkeld is om de klanten te verrassen en verleiden.

Het nieuwe bibliotheekconcept wordt gekenmerkt door een sfeervolle inrichting met een verleidelijke presentatie van boeken, tijdschriften en andere materialen. De collectie, voor zowel volwassenen als jeugd, wordt gepresenteerd in een aantal belevingswerelden.

De officiële openingshandeling wordt morgen verricht door wethouder Miermans en bibliotheekdirecteur Jannie van Vugt. Kinderen kunnen daarna met Geronimo Stilton op de foto en de winnende foto van een tekenwedstrijd onder scholieren wordt bekendgemaakt. Inwoners van Heinkenszand die nog geen lid zijn ontvangen tijdens de actieperiode (die tot 13 maart duurt), 5 euro korting op een basis- en sterabonnement, voor 65-pllussers betekent dit 15 euro korting in totaal.

De vestiging in Heinkenszand is de eerste ‘nieuwe bibliotheek' van de Bibliotheek Oosterschelde en tevens de eerste ‘formulebibliotheek' in Zeeland. De Bibliotheek Oosterschelde zal de formule in de komende jaren ook in andere bibliotheken toepassen. Als eerste is in mei de vestiging Burgh-Haamstede aan de beurt.

Zie ook dit filmpje van de Provinciale Zeeuwse Courant.Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie