HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheekleden hebben stem in Vorselaar
26-03-2012
Een bibliotheekenquête ligt aan de doorgevoerde veranderingen ten grondslag.
De Bibliotheek Vorselaar voert per 1 april een aantal veranderingen door, zo bericht Het Nieuwsblad op basis van informatie van het gemeentebestuur van de gemeente Vorselaar. De veranderingen komen voort uit een vorig najaar gehouden ‘bibenquête’ waaraan door 343 personen werd meegedaan. De uitkomsten van de enquête hebben het gemeentebestuur van Vorselaar doen besluiten de bibliotheek voortaan op maandagavond tot 20.00 uur open te laten zijn (momenteel is dat nog tot 19.30 uur) en voor de dinsdagvond een extra openstelling in te voeren, van 18.00 tot 20.00 uur (momenteel is de bibliotheek op dinsdag alleen van 10.00 tot 12.00 uur geopend).

Een andere verandering bij de Bibliotheek Vorselaar betreft het beperken van de uitleentermijn van tijdschriften tot een week, waarbij verlengen niet mogelijk is.

Met de gewijzigde openingstijden wordt beoogd de bibliotheek meer toegankelijk te maken voor werkende mensen, de ingeperkte uitleentermijn voor tijdschriften is bedoeld om de roulatiesnelheid van uitleningen te bevorderen.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie