HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe directeur Stichting Biblionef Nederland: Hanneke Kramps
03-04-2012
Per 1 april 2012 is Hanneke Kramps benoemd tot algemeen directeur van Stichting Biblionef Nederland.
Hanneke Kramps (41) is fiscaal jurist en is werkzaam geweest binnen het bedrijfsleven en de overheid. Tot voor kort was zij werkzaam bij de belastingdienst, eerst als manager en daarna als beleidsmedewerker. Daarvoor werkte Kramps bij Ormit, Reebok Europe BV en Ernst & Young Belastingadviseurs in zowel nationale als internationale functies.
In haar vrije tijd leest Hanneke voor bij de Voorlees express in Den Haag aan kinderen met een taalachterstand, zo meldt de website van Biblionef. Vanaf de zomer in 2011 is Hanneke Kramps actief bij Biblionef Nederland.

Hanneke Kramps is de opvolger van Aagje van Heekeren, die zich gaat inzetten als “Coordinator International” om het gedachtegoed van Biblionef verder uit te breiden.

Biblionef Nederland maakt deel uit van een internationaal netwerk van onafhankelijke organisaties onder dezelfde naam en doelstelling. Er zijn Biblionef organisaties in België, Frankrijk, Nederland, Suriname en Zuid-Afrika. Biblionef is een organisatie die wereldwijd helpt bij de ontwikkeling van kinderen in achterstandsgebieden die weinig of geen toegang hebben tot leesmateriaal.
Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie