HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Tijdelijk alternatief voor afgebrande bibliotheek Erica
17-04-2012
Na de brand die de bibliotheek in Erica tijdens het paasweekend in de as legde, is er met ingang van vandaag een voorlopig alternatief beschikbaar in de vorm van een bibliotrailer die wekelijks in Erica aanwezig zal zijn.
De extra grote bibliobus is door Bibliotheek Emmen gehuurd van Biblionet Drenthe om in Erica zo snel mogelijk weer een bibliotheekvoorziening van start te kunnen laten gaan. In de bus kunnen alle gebruikers van de bibliotheek terecht om materialen te lenen en weer terug te brengen. Ook de gereserveerde materialen kunnen in de bibliobus worden afgehaald.

De bibliobus is aanwezig op dinsdag van 16.00 tot 17.30 uur en van 18.00 tot 20.30 uur en woensdag van 13.00 tot 14.30 uur.
Met de drie basisscholen zijn afspraken gemaakt over het gebruik door de kinderen op de woensdagochtenden onder schooltijd.

Hoe de bibliotheekfunctie er in de toekomst uit zal gaan zien is nog niet duidelijk. Hierover zullen het bibliotheekbestuur en de -directie binnenkort het overleg starten met de Dorpsraad en de gemeente Emmen, zo meldt Bibliotheek Emmen.

Zie ook dit bericht.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie