HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
De Boekenberg: bibliotheekzaken en bruiloften
20-04-2012
VVD Spijkenisse wil dat er in de vandaag geopende bibliotheek huwelijken voltrokken worden.
Vanmorgen vindt in Spijkenisse de opening plaats van nieuwe bibliotheek De Boekenberg. Dichtbij.nl meldt dat de lokale VVD graag wil dat De Boekenberg in de toekomst ook als trouwlocatie gaat fungeren.

Raadslid Emanuel Geurts: 'Steeds meer mensen geven een geheel eigen invulling aan hun trouwdag. Een eigen, vrije keuze voor een trouwlocatie hoort daar wat ons betreft bij. Dankzij een verzoek van de VVD-Spijkenisse in 2009 is het inmiddels mogelijk te trouwen in het Carlton Oasis Hotel, op de partyschepen van Baris of in het Dorpshuis Hekelingen, naast de meer traditionele locatie van het oude of nieuwe stadhuis. In oktober wordt het gebouw De Boekenberg écht opgeleverd en feestelijk geopend. Wij zien graag dat je vanaf dan ook het mooiste moment van je leven kan beleven in De Boekenberg, uitkijkend over onze mooie stad. De Boekenberg ligt tussen oud en nieuw Spijkenisse in en het heeft een unieke stijl en sfeer. Kortom, een waardevolle aanvulling op de bestaande locaties!'

In een reactie op het artikel meldt een lezer dat er in Spijkenisse ook getrouwd kan worden in café De Keijzer.

De Bibliotheek Spijkenisse intussen bericht op haar website over de feestelijkheden die vanmorgen om 11 uur van start gaan: ‘Wij zijn verhuisd en vieren een feestje! Kom 20, 21 of 22 april naar De Boekenberg en ontdek onze nieuwe bibliotheek! Na een paar weken gesloten te zijn geweest nemen we op 20 april om 11 uur onze nieuwe bibliotheek in gebruik. De hele dag door hebben wij bijzondere verrassingen voor u maar kom zeker tussen 19.00 en 22.00 uur langs. We hebben dan een heus BoekenBergBal met een Silent disco!

Heeft u op vrijdag geen tijd? Geen probleem! Ook op zaterdag 21 en zondag 22 april vieren wij onze verhuizing en bent u van harte welkom.
U kunt het hele weekend een bijzondere boodschap voor ons achterlaten in onze "achterwerk in de kast" tijdcapsule. Ga feestelijk op de foto in onze Photobooth of teken de Venus van Botticelli na. Ga op de thee bij Alice in LuiLetterLand of laat u verleiden door onze zoete verrassingen.’


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie