HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Uitgeverij Van Oorschot en NBD Biblion schenken boekenpakketten aan gymnasia
24-04-2012
Uitgeverij Van Oorschot en NBD Biblion delen deze week gratis boekenpakketten uit aan alle Nederlandse gymnasia.  Het pakket bestaat uit 39 titels.
Initiatiefnemer Wouter van Oorschot van Uitgeverij Van Oorschot over de actie: ‘Het blijkt maar zelden dat de oplage van een boek precies voldoende is voor het aantal mensen dat dit boek weet te vinden. Als de loop eruit raakt, zegt dat natuurlijk niets over de kwaliteit van het boek. Wij van uitgeverij Van Oorschot vinden het een mooi gebaar om schoolbibliotheken aan te vullen met deze hoogwaardige literatuur die anders op de plank blijft liggen. Ook een beetje bij wijze van protest tegen een regering die te weinig geld besteedt aan onderwijs.’

NBD Biblion ondersteunt de actie door de verzending te verzorgen. ‘In tijden van bezuiniging kan een originele aanvulling voor de schoolbibliotheek geen kwaad en daarom werken wij hier graag aan mee,' aldus Mireille Boetje, Manager Marketing, Sales & Business Development van NBD Biblion.

Vorig jaar verzorgden Van Oorschot en NBD Biblion een vergelijkbare actie, waarbij boekenpakketten werden geschonken aan gymnasia. Dat was toen om het veertigjarig bestaan van NBD Biblion luister bij te zetten. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie