HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Actie Voordeel met je Biebpas wordt uitgebreid
11-05-2012
Binnenkort sluiten de bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland zich bij de actie aan. Ter promotie is er een filmpje gemaakt.
Sinds gisteren is er een Voordeel met je Biebpas-promotiefilm online, zo bericht de Brabantse Netwerkbibliotheek. De film is speciaal bedoeld voor bibliotheekmedewerkers. Erin worden vragen beantwoord als: Wat is Voordeel met je Biebpas? Wat is het doel ervan? Wat levert het jouw bibliotheek op? Hoe kun je Voordeel met je Biebpas in jouw bibliotheek presenteren? De ongeveer vier minuten durende film is hier te bekijken.

Voordeel met je biebpas is een actie voor leden van Brabantse en Gelderse bibliotheken die daardoor bij evenementen aantrekkelijke korting kunnen krijgen. Het werkgebied van de actie wordt per 1 juni uitgebreid: vanaf die datum doen ook de bibliotheken van Noord- en Zuid-Holland mee. Diverse partners geven in de maand juni extra korting aan biebpashouders, de betreffende actiematerialen worden binnenkort bij alle deelnemende bibliotheken afgeleverd. Nieuwe partners zijn: CORPUS, Archeon, Anne Frank Huis en Museum Boijmans van Beuningen.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie