HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Vacature MERKteam, VOB-commissie Marketing
14-05-2012
Het MERKteam, een werkgroep van de commissie Marketing van de VOB, zoekt per 1 juli aanstaande een zogeheten merkmarketeer.
Het MERKteam is een team van deskundigen uit de branche die zich (naast hun reguliere werk) bezighouden met het bewaken van het beeldmerk, het toetsen van huisstijldragers en het verder ontwikkelen van de gezamenlijke huisstijl van de bibliotheek. Het MERKteam beslist onder andere of huisstijldragers voldoen aan het huisstijlhandboek en landelijk toegepast kunnen worden, zo stelt de VOB.

De werkgroep zoekt een merkmarketeer. 'Als Merkmarketeer reis je met een "vergrootglas" langs de bibliotheken in het land. Je bent een aanspreekpunt en een vraagbaak voor je collega’s. Op een positieve manier help je bibliotheken bij het invoeren van de huisstijl en draag je op deze manier je steentje bij aan neerzetten van een landelijke identiteit', zo schrijft de VOB.
'We vragen je werkgever om je ongeveer twee dagen per maand "uit te lenen" aan het MERKteam. Daarvan zul je een à twee dagdelen per maand vergaderen (afhankelijk van de agenda). Dat doen we meestal in Utrecht aan de St. Jacobsstraat,' aldus de werkgroep.

 Voor meer informatie, zie de omschrijving op de website van de VOB (PDF)Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie