HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Arend Middelveld voorzitter Raad van Bestuur Biblionet Groningen
06-06-2012
Om de continuïteit te waarborgen draagt huidige bestuursvoorzitter Rob Pronk vooruitlopend op zijn pensionering zijn functie over. Hij blijft als adviseur aan de organisatie verbonden.
Per 1 juli vervangt Arend Middelveld Rob Pronk als voorzitter van de raad van bestuur van Biblionet Groningen, zo wordt bericht op de website van Bibliotnet, dat met deze stap de continuïteit zegt te willen waarborgen in een periode van noodzakelijke en intensieve organisatiewijzigingen. Middelveld is momenteel al lid van de Raad van Bestuur.

‘In deze stormachtige periode, waarin Biblionet Groningen geconfronteerd wordt met ingrijpende bezuinigingen, is het van belang om te zorgen voor bestuurlijke continuïteit. Rob Pronk bereikt medio 2013 de pensioengerechtigde leeftijd. Hij draagt echter nu al zijn functie over aan collega-bestuurslid Arend Middelveld met het oog op de noodzakelijke continuïteit. Bovendien geeft het de heer Pronk de gelegenheid om ruimte te scheppen voor zijn persoonlijke gezondheidssituatie’, aldus Biblionet.

Rob Pronk bekleedt sinds 2000 het voorzitterschap van de raad van bestuur van Biblionet Groningen, dat dat jaar ontstond na een fusie tussen de Provinciale Bibliotheekcentrale Groningen en de Openbare Bibliotheek Groningen. Na 1 juli zal Pronk als adviseur aan Biblionet Groningen verbonden blijven, tot die datum zal Arend Middelveld de bestuurlijke taken waarnemen.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie