HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Stationsbibliotheek genomineerd voor Spoorprijs
22-06-2012
Naar nu bekend is geworden, was de Bibliotheek op het station een van de vier genomineerden voor de Jan van Stappen Spoorprijs 2011.
De Jan van Stappen Spoorprijs wordt sinds 1994 jaarlijks op het Spoorgala uitgereikt om projecten te belonen die bijdragen aan de kwaliteitsverbetering van de dienstverlening aan reizigers van de NS, zo wordt gemeld op de website van ProBiblio. De Spoorprijs wordt door de NS als een interne aangelegenheid gezien, reden waarom de nominatie nauwelijks publiciteit heeft gekregen, aldus valt te lezen op het weblog de Reisbibliotheek.

Er waren 45 inzendingen voor de Jan van Stappen Spoorprijs 2011, waarvan er vier werden genomineerd, waaronder de Bibliotheek op het station. Inmiddels is bekend dat de stationsbibliotheek de prijs niet heeft gewonnen, maar de nominatie heeft bij de NS en alle aanverwante spoorbedrijven veel bekendheid gekregen, aldus ProBiblio. Tijdens het Spoorgala zijn een filmpje en foto's van de Bibliotheek op het station in Haarlem vertoond.

De Bibliotheek op het station behoorde vorig jaar ook tot de drie genomineerden in de categorie Beste Bibliotheekproject in het kader van de Beste Bibliotheek van Nederland-verkiezingen.Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie