HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
De nieuwe bibliotheek Almere genomineerd voor beste werkgever 2012
12-07-2012
De nieuwe bibliotheek Almere is een van de genomineerden voor de jaarlijks uitgereikte Beste Werkgevers Awards. De nieuwe bibliotheek Almere behoort tot de top 50 in de categorie van organisaties met minder dan 1000 werknemers.
Er zijn vijftig organisaties genomineerd in de categorie meer dan 1000 medewerkers en vijftig organisaties in de categorie minder dan 1000 medewerkers.

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de elfde keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 269 organisaties deelgenomen. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. Verder zijn er awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar, zo stelt Effectory, een van de organisatoren van de award.

De Beste Werkgevers Awards worden jaarlijks georganiseerd door Effectory, marktleider op het gebied van medewerkerstevredenheidsonderzoek en klanttevredenheidsonderzoek, en VNU Media. 

Op dinsdag 9 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2012 in Amsterdam bekend gemaakt.

Voor de volledige lijst van de genomineerden in beide categorieën, zie hier. Meer informatie over het Beste Werkgeversonderzoek is te vinden op www.beste-werkgevers.nl.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie