HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Schiedam raakt wijkcentrum kwijt
03-08-2012
De Gemeente Schiedam heeft besloten om De Blauwe Brug per 1 januari 2013 te sluiten.
Als gevolg van bezuinigingen heeft de Gemeente Schiedam besloten om wijkcentrum De Blauwe Brug per 1 januari 2013 te sluiten, zo meldt de Bibliotheek Schiedam op haar website. De sluiting van De Blauwe Brug gebeurt in overleg met alle verenigingen en instanties die nu van het wijkcentrum gebruikmaken, waaronder de Bibliotheek Schiedam.

In de beleidsvisie 2012-2015 Lezen, leren en informeren licht de Bibliotheek Schiedam toe wat haar plannen zijn om bibliotheekgebruikers ook in de toekomst goede service te blijven verlenen. Om iedereen die in Schiedam woont, werkt of studeert nu en in de toekomst goed te blijven bedienen, werkt de bibliotheek aan mobiele afhaalpunten in Schiedam-Noord en andere delen van de stad en aan uitgebreidere bezorging aan huis.

Later in het jaar zal voor bibliotheekleden en andere geïnteresseerden een informatiebijeenkomst georganiseerd over de nieuwe Bibliotheek Schiedam. In de tussentijd bespreekt de bibliotheek met andere partners in Schiedam, waaronder SWS Welzijn, mogelijkheden tot nauwere of nieuwe samenwerkingsverbanden.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie