LibrarySchool kijkt op 5 september feestelijk terug op eerste jaar
25-08-2012
Op 5 september sluit de LibrarySchool haar eerste jaar af met een feestelijke middag tijdens welke verschillende sprekers en de studenten van de LibrarySchool aan het woord komen.
De middag heeft als motto 'Lessons learned'. Vanaf  13.30 uur worden er in het Theater van het Woord van de Openbare Bibliotheek Amsterdam lezingen gegeven door Marcus Specht, hoogleraar for advanced learning technologies aan de Open Universiteit, Huibert de Man, zelfstandig adviseur en universitair hoofddocent aan de Open Universiteit, en Bert Mulder, curator van de LibrarySchool. Marcus Specht spreekt over cutting-edge technologieën in de wereld van onderwijs en bibliotheken, zo meldt de LibrarySchool. Huibert de Man onderzocht met de studenten de organisatiecultuur van openbare bibliotheken en trekt daar lering uit: hoe ontwikkelen we een toekomstgerichte cultuur? Bert Mulder geeft zijn eigenzinnige visie op de toekomst van bibliotheken en van de LibrarySchool.

Daarnaast presenteren de studenten van de LibrarySchool hun ‘meesterproef’, hun afsluitende werkstuk, waarin zij reflecteren op de bibliotheek van de toekomst en op hun eigen ontwikkeling als professional.

Tot slot wordt het programma van de LibrarySchool voor het nieuwe studiejaar 2012/2013 bekendgemaakt.

Toegang is gratis en iedereen is welkom. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.