HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
De beep begint Biebboekenwinkel
29-08-2012
Alleen boeken van schrijvers uit het werkgebied worden verkocht.
Op 6 september opent Bibliotheken Eemland in centrale vestiging Zonnehof de Biebboekenwinkel, waar boeken van regionale auteurs verkocht zullen worden. In een persbericht van de bibliotheek wordt het waarom toegelicht:

‘Steeds meer mensen schrijven. Uitgevers en boekhandelaren kunnen dat aanbod niet meer aan. Dat betekent dat steeds meer schrijvers op een andere manier gaan uitgeven. Bibliotheken Eemland helpt schrijvers graag. De verkoop van de boeken is dus wat ons betreft een logische stap.’

De bibliotheek zal zich bij het aanbod beperken tot auteurs uit het werkgebied: Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden en Woudenberg. Sinds 2008 heeft Bibliotheken Eemland een eigen collectie van inmiddels 230 bekende en onbekende schrijvers uit deze gemeenten opgebouwd, en onderhoudt met hen een speciale band met de eigen schrijvers.

Dat de betreffende schrijvers ook een band met de bibliotheek hebben blijkt uit dit eerdere bericht over schrijvers die zich bij een ledenwerfactie voor de beep inzetten.

Zie ook dit artikel in de rubriek Nieuws uitgelicht.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie