HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek plaatst boekenkasten in Tilburgse wijk
07-09-2012
De Bibliotheek Midden-Brabant voerde een aparte actie om de wijkbewoners warm te maken voor de heropening van de vestiging Heyhoef.
Morgen vindt in de Tilburgse wijk De Reeshof de heropening plaats van Bibliotheek Heyhoef. De Bibliotheek Midden-Brabant bracht dit op een vindingrijke wijze onder de aandacht bij de inwoners van de wijk. Die trofffen afgelopen maandag gevulde boekenkasten aan, neergezet op ongebruikelijke locaties: bij het station, in een bushokje, bij een school en bij een rotonde.

De wijkbewoners mochten de uitgestalde boeken meenemen: de aldus leeg geraakte kasten werden overgebracht .naar de vestiging Heyhoef aan de Kerkenbosplaats. Op deze meer geëigende locatie zijn de kasten morgen, gevuld en wel, voor het publiek toegankelijk. De bibliotheek gaat dan na een maand van verbouwen weer open.

De heropening wordt gevierd met een dag waarop er gratis geleend kan worden, ook Toptitels, dvd’s en game. Men kan kennismaken met de vernieuwde en uitgebreide collectie, de nieuwe inrichting en het leescafé. Er worden voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd en voortaan gelden er ruimere openingstijden.

Op de Facebookpagina van de Bibliotheek Midden-Brabant is een foto-impressie te zien van de stunt met de boekenkasten.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie