HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe directeur BibliotheekNetwerk Zuid-Holland Zuidoost
20-09-2012
Per 1 oktober 2012 krijgt BibliotheekNetwerk Zuid-Holland Zuidoost een nieuwe directeur. Huidig directeur Marijke van der Hoff zal worden opgevolgd door Steven Hartman.
Steven Hartman heeft jarenlang ervaring in het bedrijfsleven als interim-manager en kent de wereld van de universiteitsbibliotheken. Hij heeft zich tot eind 2013 verbonden aan BibliotheekNetwerk Zuid-Holland Zuidoost met als belangrijkste opdracht het netwerk een toekomstbestendige basis te geven door schaalvergroting. Bijvoorbeeld door te onderzoeken of een verregaande samenwerking met andere bibliotheekorganisaties in de regio mogelijk is, zo deelt BibliotheekNetwerk Zuid-Holland Zuidoost in een persbericht mee.

Steven Hartman: ´Er verandert veel in de openbare bibliotheken. Kortingen op subsidies en budgetten, veranderende behoefte van de klant, vragen over het serviceaanbod en de toekomstige rol van de bibliotheek, de mogelijkheden die de digitalisering biedt. Schaalvergroting is voor Bibliotheeknetwerk ZHZO noodzakelijk om een afdoend servicepakket te bieden in de toekomst.´

Marijke van der Hoff gaat met pensioen.Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie