HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Wassenaar breidt dienstverlening uit
21-09-2012
Voortaan is de bibliotheek zeven dagen per week geopend.
Op 7 oktober wordt in de Bibliotheek Wassenaar de zondagopenstelling, die tot en met maart 2013 zal duren, feestelijk ingeluid. De bibliotheek is daarmee zeven dagen per week geopend.

In een persbericht schrijft de bibliotheek: ‘Met deze extra openstelling wordt volop gelegenheid geboden om in een gezellige en gemoedelijke sfeer de vele dikke weekendkranten en tijdschriften te lezen of gewoon een kopje koffie te komen drinken. Uiteraard is het ook mogelijk om de mooiste boeken uit te zoeken en te lenen.’

Op de zondagmiddag wordt er voor volwassenen een extra film vertoond, daarnaast worden kinderen in de gelegenheid gesteld film te kijken, met de wii aan de gang te gaan, boeken uit te zoeken en te lezen – en worden zij voorgelezen.

Op 7 oktober krijgen de kinderen een suikerspin aangereikt, ter gelegenheid van de eerste zondagopenstelling wordt er bovendien gratis koffie en thee verstrekt. De bibliotheek werkt voorts aan een programma met de uiteenlopende activiteiten: demonstraties, creatieve workshops, informatieve bijeenkomsten.

Om de bibliotheek op zondag optimaal te benutten wordt op zoek gegaan naar verenigingen, stichtingen en andere clubs in de gemeente die de bibliotheek als podium willen gebruiken. Ook Wassenaarders die hun hobby willen laten zien zijn welkom.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie