HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
ProBiblio werkt samen met Planning4
12-10-2012
Met de samenwerking wordt ingespeeld op de behoefte van bibliotheken aan technische ondersteuning bij het inroosteren van medewerkers.
ProBiblio heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Planning4, een aanbieder van planningssoftware met een gecertificeerde koppeling met Profit. Op haar website schrijft ProBiblio:

‘Veel bibliotheken hebben ons laten weten behoefte te hebben aan technische ondersteuning bij het efficiënt inroosteren van medewerkers. Met de gecertificeerde koppeling met Profit en de samenwerking met ProBiblio biedt Planning4 u de mogelijkheid om direct de gegevens vanuit Profit (roosters, verzuim- en verlofregistraties) te laten verwerken in de planning en u te helpen met het rondkrijgen van uw bezetting. Zo kunt u efficiënt uw roosters opstellen en gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. De planningssoftware vormt dan ook een interessante uitbreiding van de mogelijkheden van onze dienstverlening Administraties, zowel voor huidige als nieuwe klanten.’

Planning4 levert (in samenwerking met ProBiblio) de informatie en verzorgt de implementatie. ProBiblio realiseert de koppeling van de planningssoftware met Profit. Planning4 heeft de software al met succes geïmplementeerd bij de Bibliotheek Haarlemmermeer.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie