HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Woningcorporatie geeft inwoners Kloosterhaar abonnement voor bibliotheek cadeau
08-11-2012
Woningcorporatie Beter Wonen Vechtdal biedt alle inwoners van Kloosterhaar een halfjaarabonnement voor de bibliotheek aan, met als doel te voorkomen dat voorzieningen in het dorp verdwijnen. Voor kleine kernen als Kloosterhaar (ca 1500 inwoners) dreigt aantasting van de leefbaarheid als gevolg van het verdwijnen van voorzieningen, mede door de vergrijzing.  
De woningcorporatie schrijft op haar website over de achterliggende reden voor de actie: ‘In de vergrijzende kernen van de gemeente Hardenberg dreigen de (maatschappelijke) voorzieningen te verdwijnen. Beter Wonen Vechtdal zet zich in voor een vitaal platteland. Zo ook in Kloosterhaar.’

Tijdens de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van Beter Wonen Vechtdal kregen twee vrijwilligers van het bibliotheekservicepunt Kloosterhaar, onderdeel van Bibliotheek Hardenberg, een cheque overhandigd van de woningcorporatie, die bestemd is voor alle inwoners van Kloosterhaar. Zij kunnen dankzij de gift gratis een halfjaarabonnement afsluiten bij de bibliotheek in Kloosterhaar. De actie loopt tot het eind van dit jaar en is alleen geldig voor de inwoners van Kloosterhaar. Inwoners van Kloosterhaar die al lid zijn van de bibliotheek kunnen een gratis bibliotheektas in ontvangst nemen.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie