HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
FlevoMeer Bibliotheek wijzigt tarieven en uitleenvoorwaarden
03-12-2012
Er worden twee nieuwe servicediensten geïntroduceerd.
Alle abonnementhouders van FlevoMeer Bibliotheek kunnen met ingang van 1 februari 2013 gratis en onbeperkt gebruik gaan maken van twee nieuwe servicediensten. De introductie van het ‘onbeperkt lenen per jaar’ en de ‘inleverattentie per e-mail’ levert leden meer gemak en valt samen met de wijziging van de tarieven en uitleenvoorwaarden.

FlevoMeer Bibliotheek stuurt een persoonlijke berichtgeving over relevante wijzigingen, dit kan zijn in de vorm van een mailing via PostNL of een digitale nieuwsbrief. Inhoudelijk zal de berichtgeving van bijvoorbeeld een jeugdlid afwijkend zijn van die van een volwassen lid. Verder zorgt FlevoMeer Bibliotheek per 1 februari 2013 voor automatische omzetting van de geldige abonnementen naar de nieuwe tariefstructuur. Pas met ingang van de nieuwe factuurperiode wordt het nieuwe tarief geïnd. Het complete overzicht met nieuwe tarieven en uitleenvoorwaarden is te raadplegen op de website.

De jeugd tot 18 jaar kan, ook na de tariefwijziging in het nieuwe jaar, gratis bibliotheeklid blijven. Naast basisabonnementen in alle leeftijdscategorieën komen er minipassen voor twaalf uitleningen en sterabonnementen met veel extra voordelen.

Deze sterabonnementen zijn ook voor alle leeftijden verkrijgbaar en bieden veel extra ledenvoordelen. Iemand met een sterabonnement hoeft nooit langerlenengeld te betalen, kan gratis reserveren binnen Flevoland, kan het dubbele aantal materialen lenen en heeft een extra verlenging per materiaal. Bovendien is er de mogelijkheid twee passen per abonnement te gebruiken voor alle sterleden vanaf 18 jaar en geldt er een dubbele gratis internettijd per dag vanaf 12 jaar.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie