HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe stap op weg naar Brede School Kapelle
05-12-2012
Aanstaande vrijdag wordt de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen de gemeente en betrokken partijen, waaronder de Bibliotheek Oosterschelde.
Op vrijdag 7 december 2012 wordt een samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente en ketenpartners ondertekend omtrent de realisatie van de Brede School, zo laat de Bibliotheek Oosterschelde weten op haar website. De ondertekening vindt plaats om 11.00 uur in het gemeentehuis van Kapelle.

Nadat de gemeenteraad op 18 september 2012 definitief besloot tot realisatie van de Brede School in Kapelle, zijn de laatste werkzaamheden in de voorbereidingsfase afgerond en is de definitieve architectenselectie opgepakt. De gemeente hoopt eind december van dit jaar de definitieve keus voor een architect te maken. Voordien tekenen de gemeente en de kernpartners (basisschool De Moolhoek, basisschool ’t Honk, kinderopvangorganisatie Kibeo en de Bibliotheek Oosterschelde) een samenwerkingsovereenkomst. Hiermee wordt de voorbereidingsfase formeel afgesloten en gaat de gemeente zich richten op de bouw van de multifunctionele accommodatie (MFA) aan de Vroonlandseweg in Kapelle.

Omroep Zeeland berichtte eerder: ‘de gemeente betaalt voor de bouw van het pand 9,395.000 euro, waarvan 5,5 miljoen, meer dan de helft, al gespaard is. De brede school in Kapelle moet eind 2015 klaar zijn en moet volledig klimaatneutraal worden.’


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie