HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Midden-Brabant voert veranderingen door
21-12-2012
Vanaf volgend jaar zijn er langere openingstijden, wordt het lenen van Bestsellers gratis en kunnen jeugd en jongeren standaard dubbel zo lang materialen lenen.
‘We streven er continu naar alle bewoners in de regio eenvoudig toegang te geven tot kennis en verhalen. Dus bewegen we zo veel mogelijk mee met de wensen van onze klanten en bezoekers. Om hen nog beter van dienst te kunnen zijn, verandert er vanaf 1 januari 2013 daarom heel wat bij de Bibliotheek Midden-Brabant’, zo wordt bericht op de website.

Per 1 januari worden de openingstijden flink verruimd: bij ongeveer de helft de vestigingen kunnen de klanten vaker terecht, in de loop van het jaar gaan meer vestigingen over op de verruimde openingstijden. Die kunnen worden gerealiseerd doordat er gewerkt wordt met zelfbediening.

De collectie ‘Toptitels’ gaat per 1 ‘Bestsellers’ heten. Behalve de naam verandert ook het aanbod: dat wordt groter en actueler. Bovendien zijn er geen kosten meer verbonden aan het lenen van ervan, men krijgt ze voor twee weken gratis mee. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in de collectie Beeld & Geluid: meer nieuwe films, muziek en games.

Vanaf 1 januari kunnen jeugd en jongeren standaard voor zes in plaats van drie weken materialen te lenen. Leden met een geregistreerd e-mailadres kunnen vanaf 1 februari een attendering ontvangen waarmee telaatboetes voorkomen kunnen worden.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (1)

....
22-12-2012 14:44
En dat er per 1 januari 2013 zo'n 50 medewerkers ontslag hebben gekregen...

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie