HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Centre Céramique breidt openingstijden fors uit
06-02-2013
Met de uitbreiding wordt tegemoetgekomen aan een wens van de klanten.
Door een andere inzet van personeel kan Centre Céramique de openingstijden met ingang van 1 maart 2013 fors uitbreiden, zo wordt bericht op de website. De meeste diensten zullen via zelfbediening beschikbaar blijven, met als verschil dat er in de ochtenduren minder medewerkers beschikbaar zijn en er alleen in de middaguren en in het weekend uitgebreide service is. Het magazijn is op zaterdag en zondag weer open voor het raadplegen van de meer bijzondere collectie van Centre Céramique. Het aantal openingsuren wordt daarmee opgeschroefd van 39 naar 47 uur per week, waarmee tegemoetgekomen wordt aan de belangrijkste wens van een grote groep klanten en bezoekers.

De dienstverlening heeft twee niveaus. ’s Morgens van 9.00-13.00 uur is de bibliotheek open, maar zijn er minder medewerkers beschikbaar. Het boekenmagazijn is gesloten en een bibliotheeklidmaatschap afsluiten kan alleen op afspraak.

Van 13.00-18.00 uur, op dinsdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur is er uitgebreide service. Er zijn meer medewerkers beschikbaar en boeken uit het magazijn kunnen worden aangevraagd. Tevens kan het bibliotheekabonnement direct afgesloten worden.

Daarnaast kan er bij specifieke vragen telefonisch of per e-mail een afspraak gemaakt worden met de medewerkers.

De openingstijden per 1 maart zijn: dinsdag 9.00-21.00 uur, woensdag t/m vrijdag: 9.00-18.00 uur (in beide gevallen tot 13.00 uur zelfbediening), zaterdag en zondag 13.00-17.00 uur (in de maanden juli in augustus op zondag gesloten).


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie