HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe projectleider BoekStart
20-02-2013
Truuske Sanders opgevolgd door Julienne van den Heuvel.
Julienne van den Heuvel heeft de functie van Truuske Sanders als projectleider BoekStart bij het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken overgenomen, zo bericht Kunst van Lezen. Naast andere leesbevorderende activiteiten die zij voor kinderen van 0-6 jaar ondernam, werkte Van den Heuvel vanaf eind 2009 al vanuit Stichting Lezen mee aan BoekStart.

Julienne van den Heuvel is al zo’n 25 jaar werkzaam voor landelijke bibliotheekorganisaties als het toenmalige Nederlands Bibliotheek en Lectuurcentrum, NBD Biblion en Bibliotheek.nl op redactioneel en leesbevorderend terrein voor de doelgroep 0-12 jaar. Zij specialiseerde zich meer en meer op de leeftijdsgroep 0-6 jaar als hoofdredacteur Leeskraam en redacteur Leesplein 0-6 jaar. Vanaf eind 2009 werkt zij vanuit Stichting Lezen mee aan BoekStart. Daarnaast is zij hoofdredacteur van Leesplein.nl. Sinds 1 februari jongstleden zet zij zich in voor BoekStart als projectleider bij het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken in een nauwe samenwerking met Marijke Bos, projectleider BoekStart bij Stichting Lezen.
Vorige projectleider Truuske Sanders beëindigde haar werkzaamheden wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie