HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Campagne om Aangepast Lezen onder de aandacht te brengen
05-03-2013
Op 11 maart gaat de campagne Lezen kan altijd van start in Utrecht. De campagne moet meer bekendheid geven aan de dienstverlening van Aangepast Lezen.
De campagne richt zich op mensen die niet of niet meer ‘gewoon’ kunnen lezen door een visuele of andere leesbeperking. 

De Bibliotheek Utrecht speelt een bijzondere rol in de campagne. De medewerkers van de Centrale Bibliotheek, Bibliotheek Hoograven, Bibliotheek Overvecht, Bibliotheek Vleuterweide, Bibliotheek Zuilen en Bibliotheek aan Huis zijn speciaal getraind om mensen te helpen als zij gesproken boeken willen proberen of zich in willen schrijven bij Aangepast Lezen.
Vijf Utrechtenaren vertellen op de website www.lezenkanaltijd.nl over hun ervaringen met het luisteren naar boeken, kranten en tijdschriften van Aangepast Lezen. Van 11 tot en met 17 maart wordt de campagne ondersteund met een radiocommercial, die zal worden uitgezonden op Radio 2 en de regionale omroepen. De campagne duurt van 11 maart tot half april.

De campagne Lezen kan altijd is een samenwerking tussen de Bibliotheek Utrecht, Dedicon en Stichting Aangepast Lezen, in opdracht van Sectorinstituut Openbare Bibliotheken (SIOB).


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (1)

Ad van der Waals
5-2-2015 13:51
Kan iemand mij helpen aan informatie over resultaten, bereik, betrokkenheid van de regiogroep Utrecht van de Oogvereniging etc. etc. en ook het vervolg?

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie