HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Website CultuurKoepel Veenendaal vernieuwd
08-04-2013
In het platform werken de Bibliotheek Veenendaal en andere culturele instelling en cultuurclusters samen.
Op woensdag 10 april gaat de compleet vernieuwde website van de CultuurKoepel en haar partners live. CultuurKoepel.nl is het digitale communicatieplatform van tien culturele instellingen (waaronder de Bibliotheek Veenendaal) en drie cultuurclusters van koren, muziekverenigingen en amateurtoneelverenigingen die samenwerken in de Stichting CultuurKoepel Veenendaal. Ook het programma van School en Cultuur voor het basisonderwijs heeft er een plek.

De website is ontwikkeld met financiële steun van de Gemeente Veenendaal in samenwerking met communicatiebureau EF2, winnaar jonge ondernemer van het jaar 2013. Cultuurcoördinator Marlies Taal en programmacoördinator School en Cultuur Fatima Koote tonen zich ingenomen met de oplevering: ‘Met de site hebben we één plek, waarop vrijwel alle culturele activiteiten samenkomen en die rondom het uur kan worden geraadpleegd’.

De website is state of the art, de informatie overzichtelijk en toegankelijk gerangschikt. Centraal staat de evenementenagenda, die aangeeft wat er te doen is bij de culturele organisaties afzonderlijk, maar tevens welke activiteiten zij gezamenlijk als koepelorganisatie organiseren, zoals de Culturele Zaterdagen en het jaarlijks terugkerende Muziekfestival Veenendaal dat dit jaar gepland staat in het weekend van 21 t/m 23 juni.

In de CultuurKoepel Veenendaal wordt samengewerkt door de volgende organisaties: Theater De Lampegiet, Volksuniversiteit Veenendaal, Muziekschool De Muzen, Bibliotheek Veenendaal, Kunstuitleen Veenendaal, KunstPlatform Veenendaal, Bureau Binnenstad, Viseum Veenendaal, Historische Vereniging Oud Veenendaal, Stichting Welzijn Veenendaal (onder andere Escape), Filmhuis Veenendaal en clusters van koren, amateurtoneelverenigingen en harmonieën, fanfares, brassbands en muziekverenigingen.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie