HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Achterhoekse bibliotheken ook dit jaar aanwezig op Zwarte Cross Festival
26-06-2013
Net als in 2011 en 2012 zullen de Achterhoekse bibliotheken ook dit jaar weer aanwezig zijn op het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde, dat plaatsvindt van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli.
De Achterhoekse bibliotheken, ondersteund door Rijnbrink Groep, werken alweer drie jaar samen met het Zwarte Cross Festival.

De bibliotheken zullen met een voorleestent aanwezig zijn in het zogeheten 'Blagenparadijs' op het festivalterrein. Kinderen van alle leeftijden kunnen hier (prenten)boeken doorbladeren of voorgelezen worden door ervaren voorlezers. Ouders, verzorgers, opa's en oma's zijn er welkom voor tips en voorleesadviezen of om er gewoon even bij te komen. Op vertoon van de bibliotheekpas ontvangen kinderen bovendien een grappig klein cadeautje. Kinderen tot 1.58 meter die lid zijn van de Bibliotheek mogen op vertoon van hun bibliotheekpas gratis bij de Zwarte Cross naar binnen.

Barbara van Stijn, adviseur marketing van Rijnbrink Groep: 'Het Blagenparadijs is een afgeschermd terrein voor de allerkleinsten met veel aandacht voor spelen en creativiteit. Wij passen hier als bibliotheek prima tussen. Onze geweldige bibliotheekcrew leest in drie dagen honderden kinderen voor.'

De deelname van de bibliotheken aan het Zwarte Cross Festival vindt plaats in het kader van het project Voordeel met je Biebpas.

Zie ook dit bericht en hier (pdf) voor meer informatie.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie