HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Zeeuwse Bibliotheek krijgt nieuwe interim-directeur: Egas Repáraz
27-06-2013
Met ingang van 22 juli 2013 treedt de heer G.A. (Guus) Egas Repáraz aan als de nieuwe interim-directeur/bestuurder van de Zeeuwse Bibliotheek. Hij wordt de opvolger van Herma Hofmeijer, die op dit moment in functie is als interim-directeur.
Herma Hofmeijer heeft de afgelopen periode naast de dagelijkse leiding, de eerste fase van de reorganisatie van de Zeeuwse Bibliotheek voorbereid en uitgevoerd. Met de komst van Egas Repáraz start de volgende fase, waarin de reorganisatie wordt afgerond en de fusie van de Zeeuwse Bibliotheek met SCOOP tot één organisatie wordt voorbereid en vervolgens daadwerkelijk tot stand moet worden gebracht, zo stelt de Zeeuwse Bibliotheek in een persbericht.

Egas Repáraz was onder meer voorzitter College van Bestuur van de Hogeschool voor Economische Studies in Rotterdam en bekleedde tal van bestuurs- en adviesfuncties op het gebied van economie en onderwijs. Vanaf mei 2007 was hij lid van de Raad van Toezicht van de Zeeuwse Bibliotheek, vanaf 2013 was hij voorzitter. Deze functie heeft hij inmiddels neergelegd.

Als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht is benoemd mevrouw A.C.(Adrie) de Bruijn, die eerder de functie van vice-voorzitter bekleedde.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie