HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Noordoostpolder en Triade Flevoland delen voordeur
01-07-2013
Door de samenwerking kan het gebouw intensiever gebruikt worden.
Vandaag om elf uur openen de vestiging Noordoostpolder van FlevoMeer Bibliotheek en Triade Flevoland hun nieuwe gezamenlijke voordeur aan het Harmen Visserplein 5 in Emmeloord, zo wordt gemeld op de website van de bibliotheek, waar iedereen wordt uitgenodigd om de vernieuwde bibliotheek en het nieuwe KleurKracht van Triade te bezoeken. KleurKracht is de cadeauwinkel, print-& koffieservice van Triade en medegebruiker van het gemoderniseerde gebouw.

Door de nieuwe samenwerking zal het gebouw intensiever gebruikt worden en wordt de dienstverlening uitgebreid. KleurKracht biedt hulp en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of psychosociale beperking. Ruud Stevens, manager Dagbesteding, Leren&Werken bij Triade: ‘We zijn blij met de samenwerking met FlevoMeer Bibliotheek’. Cliënten die er gaan werken, staan zo midden in de samenleving en komen zo steeds meer in contact met anderen. Bijkomend voordeel is dat cliënten straks kunnen kiezen uit een grote palet aan activiteiten binnen één locatie, zodat ze makkelijker van activiteit kunnen wisselen. Om te wennen aan de nieuwe werkomgeving wordt regelmatig een bezoek gebracht aan de bouw.

Voortaan is de ingang van KleurKracht en FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder van maandag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur geopend. Op maandag, woensdag en vrijdag sluit de deur pas om 20.00 uur, op dinsdag en donderdag is om 17.30 uur de sluiting en op de zaterdag om 16.00 uur.

Voor zaterdag 21 september staat er een feestelijke opening met een officieel tintje en veel activiteiten op het programma.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie