HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Victorine van Schaick Prijs 2013 voor innovatie
24-07-2013
Tot 15 september kan er worden ingezonden voor de drie beschikbare prijzen.
Om innovatie in het informatievak te stimuleren looft het Victorine van Schaickfonds KNVI jaarlijks de Victorine van Schaick Prijs uit. Wie recent een bijdrage heeft geleverd aan de innovatie van het vak van informatieprofessionals in de ruimste zin van het woord kan deelnemen. Het kan gaan om een artikel, presentatie, website, blog of andere publicatie zijn, en ook een bijzonder en vernieuwend initiatief waarmee aan het vak van informatieprofessional nieuwe vorm, betekenis of inhoud is gegeven.

Er zijn drie prijzen beschikbaar voor alles wat op vernieuwing gericht is: de Victorine van Schaick Prijs (€ 1500 plus de Victorine van Schaick Penning); de BibliotheekInitiatiefPrijs (€ 1000) en de Scriptieprijs (€ 750).

Wie in bachelor scriptie, master thesis of proefschrift wezenlijke aandacht heeft besteed aan het vak kan meedingen naar een van de prijzen. De inzending moet na 31 december 2011 geschreven of ontwikkeld zijn. Voor scripties en proefschriften geldt dat deze na 31 december 2011 verdedigd moeten zijn. De jury roept iedereen op om initiatieven of publicaties die voor de prijs in aanmerking komen vóór 15 september aanstaande voor te dragen. Ze kunnen in digitale vorm en/of via een link en voorzien van een kort cv van auteur of maker gemaild worden naar Ans Terwoerds, secretaris van het Victorine van Schaikfonds KNVI.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie