HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Filmhuisstatus de nieuwe bibliotheek Almere
26-07-2013
De bibliotheek is lid geworden van de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten.
De nieuwe bibliotheek krijgt een officiële filmhuisstatus, zo wordt bericht op de website. ‘Bibliotheekfilm wordt vanaf dat moment dan ook: het nieuwe filmhuis. Deze nieuwe status houdt onder andere in dat we sneller recent uitgekomen films kunnen vertonen. Ook krijgen we een uitbreiding op de techniek, waarmee we films in een betere kwaliteit kunnen vertonen en 3D (kinder)films kunnen laten zien.’ Vanwege de filmhuisstatus worden er voortaan ook bioscoopbonnen geaccepteerd en verkocht.

Op Almere Vandaag zegt Nienke Stoffers, communicatieadviseur van de nieuwe bibliotheek: ‘Nu hebben wij nieuwe films vaak wat aan de late kant. Dan hebben de meeste mensen bijzondere films, waar veel om te doen is, al gezien. Dus komt er nog maar een selecte groep op af. Het zijn dan bezoekers die een film graag nog een keertje willen zien. Met de nieuwe status kunnen wij kwalitatief betere films laten zien.’

Op 3 september heeft de nieuwe bibliotheek een sneak preview van een film die pas aan het eind van die maand in reguliere roulatie gaat.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie