HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Brabantse Netwerkbibliotheek publiceert e-magazine over innovatie en ondernemerschap
30-07-2013
Cubiss heeft in opdracht van de Brabantse Netwerkbibliotheek een 'interactief e-magazine' uitgebracht over innovatie en ondernemerschap, getiteld DURF!
Het e-magazine signaleert innovatieve initiatieven en nieuwe ontwikkelingen binnen en buiten de bibliotheeksector. Via links kan doorgeklikt worden naar uitgebreidere informatie. Het e-magazine is leesbaar op computer, laptop of tablet.

Zo is er onder andere aandacht voor de Little Free Libraries en Pop-up stores en voor Fablabs en de Makers Library. Als Nederlands project wordt onder andere het traject B2020 in Zeewolde genoemd. Ook worden voorbeelden uit de boekenbranche en museumwereld belicht. Verder onder andere aandacht aandacht voor alternatieve financieringsmodellen, zoals crowdfunding.

DURF! is de eerste uitgave in een reeks e-magazines waarin activiteiten en voorbeelden gesignaleerd worden, om op die manier richting te geven aan innovatie en ondernemerschap, aldus de Brabantse Netwerkbibliotheek. Het volgende e-magazine verschijnt in september.
DURF! is een initiatief van de Brabantse Netwerkbibliotheek (BNB), uitgevoerd door Cubiss en gefinancierd door de provincie Noord-Brabant. Het E-magazine komt voort uit het BNB-project 'Stimuleren, Innovatie en Ondernemerschap'.

Het e-magazine is hier te bekijken (pdf)


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie