HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
NBD Biblion komt met Plusaanbod
02-08-2013
De huidige AI+ zal op termijn vervallen.
Op de website wordt de nieuwe aanbieding toegelicht. ‘Soms heeft een bibliotheek behoefte aan titels die buiten het normale AI-weekaanbod van NBD Biblion vallen, bijvoorbeeld op het gebied van studieboeken, regionale titels of voor bijzondere collecties. Daarvoor is destijds in samenwerking met de WSF- of Plusbibliotheken de AI+-stroom in het leven geroepen. Deze werd samengesteld door en richtte zich op de Plusbibliotheken. NBD Biblion heeft geconstateerd dat die stroom in de huidige vorm niet meer voldoet.

De huidige AI+ gaat op de lange termijn verdwijnen. Daarom komen wij in het najaar met een vervangende aanbieding. Deze aanbieding bevat titels die buiten het reguliere aanbod vallen omdat ze niet voor alle bibliotheken relevant zijn. De titels in dit aanbod worden voor zover mogelijk voorzien van uitgeversinformatie, maar niet gerecenseerd. Doordat NBD Biblion zelf de selectie maakt en de verwerking ervan stroomlijnt, kunnen deze titels voordeliger worden geleverd dan bij het huidige AI+ het geval is. Iedere bibliotheek kan gebruik maken van dit aanbod!

Natuurlijk worden alle media op de vertrouwde manier van een titelbeschrijving voorzien en ingewerkt’, aldus NBD Biblion 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie