HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Denise van de Pas landelijk moderator biebtobieb
14-08-2013
Zij gaat onder meer de kennisdeling aanjagen.
Onlangs is Denise van de Pas in opdracht van het SIOB aan de slag gegaan als landelijk moderator op biebtobieb, zo wordt bericht. Voorheen was zij bij Cubiss werkzaam als redacteur en moderator voor de Brabantse Netwerkbibliotheek.

Zij zal zich in ieder geval de eerstkomende vijf maanden toeleggen op het aanjagen van kennisdeling en het stimuleren van verbinding rondom landelijke strategische thema’s, projecten, programma’s en activiteiten.

Bovendien maakt zij deel uit het landelijk moderatornetwerk van biebtobieb. PSO’s die al daar al deel van uitmaken zijn die van Utrecht, Flevoland, Brabant en Gelderland. In Limburg, Overijssel, Noord- en Zuid Holland wordt volgens het SIOB nog besproken of en op welke manier een moderatorfunctie kan worden vormgegeven. Ook de andere provincies zijn uitgenodigd om een moderatorfunctie in te richten en aan te sluiten bij
het landelijke netwerk.

Zie ook dit eerdere bericht over biebtobieb.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (2)

Denise van de Pas
14-8-2013 12:53
Kleine correctie: ik werk nog steeds bij Cubiss voor de Brabantse Netwerkbibliotheek zoals ook in het SIOB-bericht staat. Landelijke moderatie is 8 uur per week, voorlopig tot eind 2013.
Martin
15-8-2013 15:22
Het SIOB-bericht:  'Vanaf maandag 5 augustus gaat Denise van de Pas, in opdracht van het SIOB, aan de slag als landelijke moderator op biebtobieb. Denise werkt nu bij Cubiss als redacteur en moderator voor de Brabantse Netwerkbibliotheek.' Daarmee wordt gesuggereerd dat je na 5 augustus niet meer bij Cubiss werkzaam bent.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie